A2 catering, een begrip in de regio Eindhoven

A2 catering is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar catering verzorgt in de regio Eindhoven. Of het nu gaat om een eenvoudig buffet, een zakelijke brunch of een compleet event. Familie van der Steen in Waalre verzorgt graag alles passend bij uw behoeftes.

Persoonlijk contact

Voor de eigenaren Annemieke en Ronald van der Steen staan uw wensen voorop, daarom vinden zij persoonlijk contact erg belangrijk. Samen aan tafel kom je tot ideeën voor het perfecte feest of de mooiste gelegenheid die goed bij u past.

Uw wensen staan voorop

De vele buffetten, barbecues en hapjes die A2 catering biedt op de website, zijn slechts suggesties. Heeft u zelf ideeën voor hapjes of wilt u bijvoorbeeld een combinatie van gerechten uit verschillende buffetten? A2 catering kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Dit geldt natuurlijk ook als het gaat om diëten en allergieën.

Flexibel

Wilt u alles zelf regelen of heeft u liever dat A2 catering alles voor u verzorgd tot in de puntjes? Ook die keuze is geheel aan u. Er is veel mogelijk voor binnen ieder budget.